POORTEN & HEKWERK

Een poort en/of hekwerk aan uw huis, garage,… is het eerste wat U en vrienden,familie en voorbijgangers,… opmerken. Het geeft de plaats van bestemming een zekere uitstraling en garandeert uw privacy. Poorten en/of hekwerk moeten dan ook met de nodige zorg en kwaliteit vervaardigd worden.
Al de door ons gemaakte poorten en hekwerken worden volledig in eigen beheer vervaardigd. Dit ook weer in volledig overleg met de klant, van ontwerpfase tot realisatie. Het gaande van draaipoorten tot schuifpoorten. Zowel met enkele als dubbele vleugel.

 

Onze poorten en hekwerken worden meestal vervaardigd uit staal en kunnen vervolgens als eindafwerking beschikken over volgende behandelingen:
  • Warmbad verzinken ( gegalvaniseerd )
  • Metalliseren + Poeder coaten volgens RAL kleur naar keuze
  • Nat lakken volgens RAL kleur naar keuze
Tevens kunnen wij verschillende materialen verwerken in uw poort zoals:
  • Hout
  • Geperforeerde platen
Bent u het beu om uw wagen te verlaten om u tot uw oprit te kunnen begeven of om zelf manueel je poort te openen?

Aarzel niet, wij hebben voor elke poort de juiste oplossing, wij verzorgen tevens ook uw automatisatie, parlofonie en videofonie.
Bent u handig? Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dit kan bij ons, wij leveren ook voor de doe-het-zelver, zo kan u zelf uw eigen poort of hekwerk plaatsen onder begeleiding van ons advies.

Een nieuwe balustrade? Een verandering/renovatie? Contacteer ons hier !